начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Челен опит

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали


Челен опит

Мнениеот rozablue » 06 Юни 2011, 19:08

Строс-Кан не бил виновен, щял да бъде освободен
05.06.2011 09:53
Адвокат на бившия шеф на МВФ пуска документален филм
Бенджамин Брафман, един от адвокатите на Доминик Строс-Кан предсказва, че клиентът му ще бъде освободен, защото изобщо не е виновен за престъпленията, които му се приписват, а именно сексуално посегателство над нюйоркска камериерка, предаде Франс прес.

Тази увереност Брафман засвидетелства в документален филм, който е посветен на кариерата му на адвокат на знаменитости и озаглавен: "Адвокатът на звездите и звездата измежду адвокатите". Филмът ще се излъчи по френския канал Ем 6 днес от 15,15 часа по Гринуич.
Адвокатът се е съгласил да бъде заснета такава лента за него, защото в нея той нямало да говори толкова за настоящия си клиент, колкото да разкрие методите си на работа.

Във филма близки на Брафман разказват как той имал навика образно казано "да рови из кофите за боклук" на свидетелите, за да покаже пред съдиите, че те не са надеждни.
Освен това Брафман, който е на 62 години, бил изключително добър и в техниката на дестабилизиране на прокурорите, ще стане ясно още от филма.

Брафман помогна за оневиняването на рапъра Пи Диди през 2001 г., обвинен тогава, че е открил огън пред 100 свидетели.

В понеделник Брафман и клиентът му са изправени пред важно предизвикателство - поредното съдебно заседание, на което бившият шеф на МВФ ще заяви официално пред съда дали признава вината си или се смята за невинен.
rozablue
Потребител
 
Мнения: 254
Регистриран на: 05 Фев 2011, 11:42

Назад към Лекции и материали


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron