начало
Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса

Помогнете ми кокво мога да направя

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Помогнете ми кокво мога да направя

Мнениеот deizi" » 24 Мар 2004, 12:26

Септември месец отидох в НОИ да си заверя осигурителната книжка оказа се ,че за 2000г нямам някакво изравняване на осигоровките по дан.декларация.Наложи се да ми правят ревизия.След месец ми се обади ревиз. оставих си при него всички документи-копия от дан,декларации за 2000-2001-2002г и всички платежни нареждания с които съм си плащала осигоровките за по горните години.От тогава ни вест ни кост от ревизиора.Все го няма като го тарся СЪМНЯВАМ СЕ ,ЧЕ МИ Е ЗАГУБИЛ ДОКУМЕНТИТЕ.
АКО НАИСТИНА ГИ Е ЗАГУБИЛ КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ?
deizi"
 

Re: Помогнете ми кокво мога да направя

Мнениеот deizi" » 24 Мар 2004, 12:32

И осигорителната ми книжка е там.Страх ме е накрая да не стане така тези три години да ми се загубят.Ако подам жалба срещу ревизора?Има ли смисъл от жалбата?Как да докажа ,че съм му дала документите?
deizi"
 

Re: Помогнете ми кокво мога да направя

Мнениеот donna2 » 24 Мар 2004, 12:41

напишете едно писмо до директора на ТП на НОИ опишете му случилото се те ще ви отговорят
donna2
Потребител
 
Мнения: 992
Регистриран на: 17 Юни 2004, 18:48

Re: Помогнете ми кокво мога да направя

Мнениеот deizi" » 24 Мар 2004, 12:45

Благодаря Ви Донна
deizi"
 


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта


cron