начало

Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени

нормативна база онлайн free

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.


нормативна база онлайн free

Мнениеот Пенка Цонева » 01 Авг 2004, 11:15

По-рано можеше да се влиза в сайта на lirex.bg и там да се четат всички нормативни документи безплатно, /след еднократна първоначална регистрация/.
Сега не мога да го видя това. Заглавната страница е променена и не зная как да достигна до тази информация. Знае ли някой как да четем безплатно закон в този или в друг някакъв сайт? Защо гражданите на РБългария трябва да си плащат, за да узнаят какви са закиноте в тая държава, след като са длъжни да ги спазват и незнанието не ги оправдава? Значи хем си длъжен да ги спазваш, хем не знаеш какво да спазваш и за да узнаеш трябва да си платиш. Ега си държавата.
Пенка Цонева
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот Далия » 01 Авг 2004, 11:25

Тук в лекс има достъп до нормативната база.
Далия
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот донна2 » 01 Авг 2004, 11:47

можеш да видиш и тук-http://law.dir.bg/
донна2
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот Пенка Цонева » 01 Авг 2004, 15:02

благодаря за съвета, ще пробвам
Пенка Цонева
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот sos sos » 04 Авг 2004, 18:46

Защо все си мисля, че Народното събрание не е лошо да си направи сайт и да поддържа база от действащото законодателство в България и то безплатно.
При това неоправдано диво динамично законотворчество просто е необходимо да се черпи от извора.
Та нали затова Народното събрание има толкова средства, а не да се купува само тоалетна хартия или всяко лято нови автомобили.
sos sos
 


Назад към e-Government


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron