начало
Прокурорите по делото срещу Нотариуса разказват на кадровиците за схемите му Прокурорите по делото срещу Нотариуса разказват на кадровиците за схемите му

Спечелване на Търг и неосребряване

Дискусии на тема съдебната власт в България


Спечелване на Търг и неосребряване

Мнениеот genchodraganov » 14 Фев 2015, 20:41

Здравейте съфорумци!
Виждам че има тук доста юристи,та затова реших да пусна тази тема и дано съм уцелил раздела.

Проблемът е следният:
Участвах в търг за хладилно ремарке за ТИР и го спечелих,но тъй като е заключено в частен двор и немога да влеза самоволно да си го закача и да си го взема,защото е престъпление,говорихме със съдия-изпълнителят който обяви търгът да насрочи дата за изземване на ремаркето с полиция.Каза като определим дата ще ти се обадим.Междувременно след като човекът в който е ремаркето след като разбра че искам да го взимам му свали номерът и сега съдия-изпълнителят вика "Сега трудно ще докажем че е точно това ремарке" :shock: и аз му викам ами то ако стои още малко може и да изчезне и после какво правим? "–Обевяваме го за откраднато и чакаме" :shock:
Целият този цирк почна към края на ноември.И всеки път едно и също при обаждане или ходене до съдия-изпълнителят-"Ще насрочим дата за изземване с полиция,само да се разберем кога да е с човека на когото е имотът,където е ремаркето" И това продължава вече 3-ти месец,чакаме за насрочване на дата,чакаме,чакаме,чакаме....
Какво мога да направя в случаят освен да чакам и немога да разбера какво имам да чакам-спечелил съм търга а немога да си взема ремаркето?! :shock:
Взех да си мисля да се консултирам с адвокат и ако каже че имам право да съдя съдия изпълнителят.
Какви са тези закони и съдии не мога да разбера,то май затова сме на това дередже Бг,защото законитени същите като тези които трябва да ги спазват и да си вадят хляба с тях.
genchodraganov
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 14 Фев 2015, 20:24

Re: Спечелване на Търг и неосребряване

Мнениеот lawchoice » 14 Фев 2015, 22:25

Здравейте,
Отделете малко време и се консултирайте с адвокат.

Молба към администраторите на форума:
Моля, създадения от мен профил да бъде изтрит. След като видях какви неща се коментират в темата относно обявените конкурси за младши съдии и младши прокурори за 2015г. (какъв е размера на залата, в която се провежда изпита и многобройните искания за изпращане на материали за изпита) ми става ясно, че просто съм един изцяло заблуден индивид относно позитивното развитие на системата. Вместо да си гледам твърдата заплата и стаж се занимавам с глупости.
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител
 
Мнения: 892
Регистриран на: 28 Дек 2014, 22:44


Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron