начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Относно подарени парични средства

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Относно подарени парични средства

Мнениеот steftan » 24 Апр 2015, 20:08

Моята свекърва имаше 2 сестри и един брат.Условно-сестра 1 живее в Германия от 20 год., брат, който си гледаше неговия живот и сестра 2, която живееше с приятеля си на семейни начала.В последните 10-15 год., на всичките възрастта им напредна и сестра 2 с остеопороза и приятеля/на легло последните 10 год/ имаха нужда от помощ.Тъй като живееха в друг град, свекърва ми ходеше всеки месец за по една седмица /имаше жена и от социалните/, да помогне, да свърши неща които изискват по специални роднински отношения, като често се е налагало да ходят и синовете на свекърва ми, за да ги водят в София на лекар, на лъчетерапии и т.н. Освен свекърва ми и синовете и никой друг не се е грижил за сестра 2 и приятеля и.
Преди 2 год. приятеля почина и за всичко се погрижиха свекърва ми и синовете и.Миналата година тя заболя, влезе в болница и накара свекърва ми да изтегли всички пари в сметка 1 с пълномощно направено при нотариус преди 4 год., за грижите които е дала свекърва ми за нея, като през цялото време в болницата беше и нейн придружител.10 дни след това сестрата почина.Остави апартамент и още 2 банкови сметки, които са наследственост на всички.
Преди ден свекърва ми получи призовка за дело от наследниците, за парите които е изтеглила, преди да почине сестра и.Моля за мнения и коментар по въпроса, предварително Ви благодаря!
steftan
Младши потребител
 
Мнения: 13
Регистриран на: 02 Мар 2010, 20:33

Re: Относно подарени парични средства

Мнениеот doc03 » 25 Апр 2015, 00:19

Включете ЛС.

:)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24


Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


cron