начало

Възпитател е окончателно осъден да върне на ученик печалба от 100 000 лева от лотариен билет Възпитател е окончателно осъден да върне на ученик печалба от 100 000 лева от лотариен билет

Ползване на снимка на търговска марка или търговско име.

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Ползване на снимка на търговска марка или търговско име.

Мнениеот stanistan » 16 Фев 2016, 13:27

Ако снимам един шоколад да речем и публикувам снимката в мой сайт (не говоря за фейсбук), единствено за да критикувам въпросния продукт, възможно ли е производителите да имат някаква претенция към мен и да искат да сваля изображението, защото то съдържа тяхно търговско име или марка? Има ли такова универсално правило или всеки производител си има свои условия, относно ползването на търговско име, което е тяхна собственост?
stanistan
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 16 Фев 2016, 11:01

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron