начало

Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП

Връщане на иззети предмети

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Връщане на иззети предмети

Мнениеот knoxville » 26 Фев 2017, 20:26

Здравейте,бих искал да се допитам с компетентните хора по темата.По време на задържане за 24 часа от полицията и обиск в РПУ-то взимат всички предмети от теб (телефони,документи,пари и т.н) но след изтичане на 24-часовия период,телефоните не се връщат на собственика.Не знам как и за какво могат да им послужат,но ги третират като доказателства по образувано дело,въпреки че ,реално нямат никаква връзка и не би могло да има,но както и да е.След 2месеца адвоката внася протокол/молба до прокурор да ги върне,той има право да откаже и съответно да се обжалва при отказ в първоинстанционен съд.Въпроса ми е до какъв срок прокурора може да вземе решение,защото вече 2-ра седмица го мисли,а уж при обжалване,нещата се случват в 3-дневен срок от постъпването на жалбата.
knoxville
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Фев 2017, 20:14

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron