начало

Боян Магдалинчев определи като недопустимо поведението на шефа на ВКС по казуса „Полфрийман“ Боян Магдалинчев определи като недопустимо поведението на шефа на ВКС по казуса „Полфрийман“

Вещ ли са медицинските експертизи?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Вещ ли са медицинските експертизи?

Мнениеот karaivanov22 » 12 Юни 2017, 11:45

Здравейте! Приятелката ми води дело за попечителство над дете с бившия си. Делото е инициирано от него. При подаване на жалбата към съда един от мотивите му са нейни медицински експертизи когато тя е била на 14 години. Така или иначе експертизите не играят ключова роля за решението по делото, но са предоставени на съда от него. Приятелката ми не му ги е давала. Най- вероятно той ги е взел от жилището им когато са били заедно. Възможно ли е да се твърди кражба на движима вещ или документ съдържащ лични данни ? Благодаря!
karaivanov22
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Юни 2017, 11:37

Re: Вещ ли са медицинските експертизи?

Мнениеот katerinakuch » 12 Юни 2017, 15:52

Да, разбира се.
katerinakuch
Потребител
 
Мнения: 977
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron