начало

Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно

Намаляване на данък за имот-възможно ли е ?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Намаляване на данък за имот-възможно ли е ?

Мнениеот elenakrs » 17 Май 2018, 14:35

Здравейте,
Имам следното питане...Живея в Созопол във вилна зона Буджака.Почти целия квартал няма канализация ,осветление и пътна настилка(изключвам една улица(Виа понтика-стария път към каваци ,Смокиня и т.н.).Плащаме данъци в същия рамер като останалата част от новата и старата част на Созопол.Мисля беше 4.5 промила...но не съм сигурна за точните промили
Подавам аз сигнал през платформата Civi че няма пътна настилка,осветление и канализация и получавам отговор,че "местност Буджака не е в строителните граници на Созопол".Плащаме данъци на тази община,а не сме част от нея...Ако искам да строя отново трябва да платя на община Созопол.Някой може ли да ми каже дали мога да съдя общината,или да подам молба за намаляване на данъците??
elenakrs
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 28 Фев 2018, 21:08

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron