начало

От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури

Собственост на Лаптоп

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Собственост на Лаптоп

Мнениеот vladimir85 » 28 Май 2018, 19:19

Здравейте имам следния правен казус.
Един приятел ме помоли да му помогна като му взема лаптоп на изплащане на мое име понеже той е безработен и нямаше да го одобрят аз се съгласих но стана така че той ми даде само няколко вноски и после спря да ми дава и се наложи аз да го изплатя до края като знак на доверие му дадох документите за лаптопа мога ли сега по съдебен ред да си взема лаптопа или не.
Когато ми даваше парите за вноските няма никакъв документ че съм получавал пари от него и на практика не може да докаже колко точно ми е дал.
На всичкото отгоре когато отидох да си търся парите извика полиция и ме изкара че съм му разбил вратата и съм влязъл в двора понеже той живее в къща да влязох в двора но вратата си беше отключена и нищо не съм разбивал влязах с единствената цел да го извикам да поговорим и да се разберем кога ще ми върне парите.
Благодаря предварително за помоща на отзовалите се.
vladimir85
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Май 2018, 19:04

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron