начало

Работодател може да разреши на служителите си дискретни религиозни символи, но да забрани забрадки Работодател може да разреши на служителите си дискретни религиозни символи, но да забрани забрадки

Онлайн платформа за продажба на творчески изделия

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Онлайн платформа за продажба на творчески изделия

Мнениеот giully » 10 Юли 2018, 23:41

Имам идея за създаване на сайт, който да е нещо подобно на Etsy, но в български вариант. Идеята ми е различни творци да могат да си отварят нещо като онлайн магазини (като продавалник, но само за творчество) и да продават каквото са натворили. Та въпросът ми е, при положение, че реално моят сайт ще се явява само като посредник за продажба на творбите и не той ще печели от тях, от мен ще се иска ли нещо за деклариране на доходи?
giully
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Юли 2018, 23:34

Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron