начало
Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса

Предоставяне на лични данни на онлайн букмейкър

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Предоставяне на лични данни на онлайн букмейкър

Мнениеот jbachev » 17 Юли 2018, 13:57

Здравейте,

Бих искал да помоля някой да ми помогне с един казус, който силно ме вълнува от известно време.
Направих си регистрация в един сайт за интернет залагания, който е доста популярен в България. Всично в началото премина без проблеми - регистрирах се, направих депозит, играх доста пъти и сега вече имам реализирана печалба, която искам да изтегля, но тук проблемът ми се появи. След като се опитах да прехвръля парите в картата си се оказа, че трябва да предоставя цветно копие на личната си карта, предно копие на дебитната си карта, както и лицево разпознаване, за да мога да приключа транзакцията. Та върпосите са ми следните:
- във връзка с GDRP, имат ли право да ми изискват тези данни въпросния сайт?
- ок ли е, че предивяват всички тези изисквания чак, когато изкам да изтегля спечелената сума, а не още в началото - или при регистрацията, или при извършване на депозита, защото иначе изобщо нямаше да се захрана с тези залагания?
Благодаря Ви много за помощта!
jbachev
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 05 Сеп 2014, 20:39

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта


cron