начало

Прокуратурата огласи още документи от разследването на шпионския скандал Прокуратурата огласи още документи от разследването на шпионския скандал

Как се поправя грешка при доброволна делба?

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Как се поправя грешка при доброволна делба?

Мнениеот boris_todorov » 18 Юли 2018, 11:08

Наследник съм на баща си. Открих дакументи за доброволна делба, в която е участвал той, като е упълномощил своя племенница да го представлява.
Земята е земеделска и е разделена на 4-ма братя (и техните наследници), като един от тях е моя дядо.Баща ми участва в единия клон, като наследвик на своя баща. В цялата делба участват 15 човека. Допусната е грешка в квотите само в едното коляно – баща ми е получил половината от полагаемото му се по закон. В документа пише, че никакво уравнение не се дължи.
Как може да се поправи грешката само в единия клон (коляно ), при положение, че всички участници в този клон са съгласни да се коригира и промяната не засяга дяловете на останалите колена, а и ние не ги познаваме и няма как да ги съберем отново.
boris_todorov
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 31 Окт 2010, 20:36

Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron