начало

Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно

Спряно ли е от движение МПС, когато липсва НП?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Спряно ли е от движение МПС, когато липсва НП?

Мнениеот diamond65 » 26 Юли 2018, 19:38

Здравейте! Преди 2 месеца спряха наш шофьор да кара в забрана и му взеха книжката, талона и талона на камиона. Акта е на негово име и ние не фигурираме като страна. Не можем да обжалваме акта. До момента нямаме Наказателно постановление и не знаем къде се намира талона ни. Въпроса ми е може ли да използваме този камион, все пак с него си изкарваме хляба? Това постановление може да не дойде 6 месеца, до тогава да гладуваме ли? Все пак ние не сме накарали шофьора да кара в забраната и не можем да се залепим за него. Ние разбрахме, че са го спрели от GPS-а на камиона иначе той можеше и да пропусне да каже, че са взели талона. Много е нелепа ситуацията.
diamond65
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 06 Юли 2004, 21:49

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron