начало

Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно

СИЛИСТАР

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


СИЛИСТАР

Мнениеот nina7493 » 27 Авг 2018, 11:26

Здравейте, покрай разбунилите се духове по казуса " Силистар " много ми се иска да получа отговор на следния въпрос - преди години заради прокарването на новия път до Бургас са ни отчуждили 1.3 дка от парцел намиращ се над плаж Корал и са ни компенсирали с друг парцел пак 1.3 дка, само че в диарбекира ( образно казано ) та, в случая не могат ли да постъпят по същия начин - да отчуждят от тези 22 дка, толкова колкото е необходимо за осигуряването на достъп до плажа ?
nina7493
Младши потребител
 
Мнения: 17
Регистриран на: 31 Мар 2015, 18:23

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron