начало

Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно

Невалидно Наказателно постановление КАТ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Невалидно Наказателно постановление КАТ

Мнениеот djilanov » 15 Ное 2018, 12:11

Здравейте,

Преди около 2 месеца се случи ПТП на магистрала Тракия с мое участие и чужда вина. Дойдоха КАТ, повикаха линейка, поради наличие на 3 леки телесни повреди върху мен, издадоха лист за регистрация на ПТП и ме закараха с нея в Пирогов. Там си минах по стандартната процедура и след прегледа всичко се регистрира на дежурния. Днес отидох до КАТ за номер на Наказателното Постановление ( поискаха ми го от застрахователите за да изплатят телесната повреда ), но отговора ми бе че няма регистиран такъв АКТ и такава катастрофа... Очакваше се да стане така поради факта, че виновния водач беше с доста скъп и екзотичен автомобил и съм си запазил всичките документи, които по веригата ми дадоха ( полиция и болница ). Как трябва да процедирам при текущите обстоятелства ? Как мога да докажа ,че е имало такава катастрофа и протокола, на който получих копие ( розовия лист ) е валиден ?

Благодаря предварително за съветите!
djilanov
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Ное 2018, 12:03

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта


cron