начало

Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър

Влязла в сила присъда! Въпросче?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Влязла в сила присъда! Въпросче?

Мнениеот un_carcerata » 13 Дек 2018, 01:34

Привет,писах преди година че съм обвиняем по едно дело за наркотици в особено големи размери...имах питания и т.н....вече съм с влязла сила присъда от 13 дни. Събрал съм багажа за затвора и си чакам да ме вземат. Ама кога никой не казва.Няма дата или нещо конкретно. Обадих се на познат който работи в ГДО да питам как става въпросното взимане и дали мога да знам ден по рано че ще ме приберат,но отговора беше им идва един лист с имена сутрин и минават по адресите и ги прибират,можело да ме приберат ден след делото а може и до 2 месеца! Ама ако не съм на адреса в момента на идването те пускат за издирване! Що за глупост е това? С мярка подписка съм и да стоя да чакам неопределено време ,ден ,два..месец...вкъщи за да не би да стане така че не са ме открили!? Поредната глупост в държавата е това...но вече се нагледах на всичко в тая прогнила система...но ще съм благодарен на някой ако може да ми каже има ли опция да разбера кога ще вляза в затвора? :D :roll: :lol:
un_carcerata
Нов потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: 30 Окт 2017, 14:22

Re: Влязла в сила присъда! Въпросче?

Мнениеот first_order » 07 Мар 2019, 15:40

В деловодството на първоинстанционната прокуратура се води присъдна преписка, по която прокурор се произнася по привеждането на присъдата. Отивате в деловодството и питате дали е приведена. Ако наблюдаващия прокурор примерно е в отпуск е възможно да се отложи малко повече. Иначе след като се изпрати до администрацията на затвора около две седмици е организацията.
first_order
Младши потребител
 
Мнения: 38
Регистриран на: 10 Яну 2018, 15:10


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron