начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

Мнениеот petar727 » 27 Дек 2018, 02:34

Поздрави на всички! Забелязах,че тук мога да получа някакви смислени насоки по моят казус,който съсипва живота ми.
Преди 2 години се събрах с Жена,която твърдеше ужасни неща за мъжа си. От рода че я бие,наркотици,хазарт и общо взето все лоши неща.(в които не съм вече съвсем убеден ,че са истина
) Искаше да се отърве от него и някак в ролята на жертва успя да спечели сърцето ми.Разведе се,изгониха го от тях и тя заживя с мен в моето жилище. Аз бях със собствен бизнес,добри финанси по това време и достатъчно свободно време да я водя по почивки за да се отърси и върне към живота. След 1,8 години ни се роди прекрасен син. В следствие на това предварително бях изманипулиран да си зарежа работата,от която живеехме много добре,но заради амбициите на бившата ми и нейната майка за по добър живот предприех действия ,защото бях вече изтормозен от скандали.Заминах да изкарам последните месеци работейки и много скоро ми беше казано да не я занимавам,че искала повече в живота . Пях съсипан. След като се върнах заварих бившия и мъж да живее отново в тях със цялото и семейство и ми бе демонстрирано,че той се грижи много по добре за детето,понеже е доста по добре подплатен финансово от мен,но за жалост не можел да има деца,за което съжалявам. Преди да разбера за всичко това бях убеждаван да се откажа от детето и да нямам претенции към него и нямало да ми иска издръжки,а иначе без мен никъде не можела да го запише или да пътува с него.А аз постоянно си ги плащам,без да сме минавали през съд ,просто е човешки дълг това. Сега останах без почти нищо в джобовете и душата. Отново се налага да заминавам в чужбина,за да оцелея в този живот. Помогнете ми моля да направя правилните стъпки,за да мога след време детето ми поне да знае кой е баща му и като поотрасне да се боря за него .То е на 11 месеца сега,виждам го рядко,понеже сме на двата края на България. Нямаме брак с майката- не искаше. Тя и семейството и са много манипулативни и агресивни хора и се тревожа да не го настроят срещу мен.А аз обичам детето си и мисълта за него ми дава сила да живея. Благодаря на тези ,които ще ме насочат!
petar727
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 27 Дек 2018, 01:45

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

Мнениеот ivan_lawyer » 27 Дек 2018, 10:10

Доколкото можете на първо време да искате от съд временно свиждане. От права не могат да Ви лишат.
Трябва да се заведе дело. Участват и социалните - може и чрез тях, без дело.
ivan_lawyer
Старши потребител
 
Мнения: 5212
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

Мнениеот petar727 » 05 Яну 2019, 17:04

Здравейте, благодаря за отговора. В последните дни се разбрахме с майката уж да го виждам когато мога,което е хубаво,дори много. Но иска да и направя пълномощно за пред социалните и за пред общината в която живее.
При всички положения трябва да и направя , понеже ще съм зад граница може би за дълго.Правейки и такива пълномощни, може ли да действа срещу мен за в бъдеще чрез тях и какво да опиша точно с пълномощното, за да избегна евентуални проблеми. Не искам да я спъвам , но и не искам да стават неща, за които ще съжалявам в бъдеще. Моля, насочете ме и по този казус.
petar727
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 27 Дек 2018, 01:45

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

Мнениеот ivan_lawyer » 09 Яну 2019, 14:45

Пълномощното да важи само за изрични действия и изрично да пише за какво.
ivan_lawyer
Старши потребител
 
Мнения: 5212
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

Мнениеот neromare » 09 Яну 2019, 18:52

Ще звуча малко по-различно от дадените съвети досега, но това е класически номер, който западните жени въртят на много мъже. Не си първи, няма и да си последен.

Можеш да отпишеш детето. Това го приеми от мен като приятелски съвет. Направи си ново, със свястно момиче. Не си хвърляй оставащия малко живот на вятъра да бъдеш роб на някой. Ако ходиш да изискваш в съд свиждане, оная ще се възползва и такъв ще ти го затресе с детски, които ще харчи самата тя и мъжът й. С парите от детските ти ще си купуват дилдота, садо-мазо костюми и пиячка.

Няма да се учудя ако това е бил и планът, и не мога да преценя, дали "бившият й," или ти, е cuckold-a. Може би ти си по-големия cuck, понеже си готов да се бориш за нещо, дето няма спасяване.

Това дете ще живее при тях в 99.9% от времето. Мозъкът му ще бъде промит за изключително кратко време. Повярвай ми на думите. Няма да навлизам в подробности защо съм толкова сигурен, но може би трябва понякога да имаме доверие на непознати, щото те поне са неутрални и нямат емоционални пристрастия. Понякога близките ни забиват нож.

Това дете още отсега е бомбардирано с пропаганда срещу теб и шансът да се "опомни" граничи с шансът аз да се превърна в Супермен. За да се "опомни," трябва да го бият, да го малтретират жестоко. Ти ако на това се надяваш, трябва да си луд. Плюс това, нека да не забравяме, че има и слабохарактерни хора. Цял живот си търпят.

Ти ще бъдеш изкаран изверга, гада, ще те говорят, че си нескопосник и т.н. Ползвай преимуществото, че нямате брак и не се знае детето дали е твое. Остави я да доказва и да те търси в чужбина, че това е твоето дете. И я остави да се засере сама.

Това е моят съвет. Но ти си решаваш.
neromare
 


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта


cron