начало

Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени

Намалени проценти от ТЕЛК и здравни осигуровки.

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Намалени проценти от ТЕЛК и здравни осигуровки.

Мнениеот martin82 » 22 Фев 2019, 14:56

Здравейте!
Досега не съм плащал здравни осигуровки, тъй като ме осигуряваше държавата. Сега, за съжаление, ми намалиха процентите на 60% и тъй като съм без трудов стаж, доколкото разбирам, нямам право не само на пенсия, а и трябва сам да си внасям здравните осигуровки (Поне докато не приключи обжалването и евентуално ми увеличат отново процентите)?
Групата инвалидност от предишния ТЕЛК ми е до края на месеца, значи ако трябва да плащам, трябва да посоча 1-и март в приложение #7 като дата на възникване на задължението за плащане и трябва да го направя до 25-и март?
martin82
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 22 Фев 2019, 14:38

Назад към Осигурително право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron