начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Мярка - под стража

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Мярка - под стража

Мнениеот aledra » 28 Мар 2019, 12:50

Здравейте! Имаме следния проблем...
Преди месец на мои роднина му направиха претърсване на дома за наркотични вещества. Взеха му едно семенце, някакво пликче, което може би някога е употребявал и тамян който смятат, че е наркотик.
Той има 3 години условна, която получи лятото и му отнеха шофьорската книжка. Има и свидетели които са писали пълни глупости.
Обвиняват го първо за Организирана престъпна група и второ за притежание и разпространение на наркотици. Тук става дума да хванат определен човек, а нашия човек е общувал с него.
На първата мярка, ясно се вижда как няма никаква организирана група. Всичко е въпрос на време да се докаже, че няма нищо такова, в което го обвиняват, но сега лежи в ареста без вина. Сега ще пуснем отново за мярка. Но заради условната не го пускат под домашен арест. Имаме адвокат, но искам да видя и други мнения и съвети. Благодаря!
aledra
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 28 Мар 2019, 12:36

Re: Мярка - под стража

Мнениеот svegrigorov » 05 Апр 2019, 13:27

Зависи от събраните доказателства до момента. Като цяло трудно ще го пуснат дори домашен арест и то след време.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 230
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта


cron