начало

Джок Полфрийман ще пише анализи за затворите Джок Полфрийман ще пише анализи за затворите

заплаха с проверки

Виртуални съдебни процеси.

Посетителите на форума следва предварително да заявят качеството, в което се включват в процеса и да следват правилата в реалния процес.

Нека правото бъде с вас :)


заплаха с проверки

Мнениеот remarek » 13 Юни 2019, 16:52

Здравейте! Счетоводител съм в едно училище. Отдавна имам лични проблеми със собственикът на едно заведение, което е срещу нашата къща - за шум, за работа в извън установеното работно време по Наредбата на общината. Пусках няколко жалби срещу него в общината. Днес майка му, която е медицинска сестра, се обадила на директора, чрез него да ме заплаши, че щяла да ми предизвика одити, да докара Сметната палата, ако не спра с жалбите. Малко съм нервен в момента и затова реших да попитам тук дали има такава възможност и дали личното отношение може да се пренесе в професионалното?
remarek
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 16 Юли 2014, 13:50

Re: заплаха с проверки

Мнениеот vaskovasko » 30 Юли 2019, 11:41

Тя сметната палата така по хавата си не ходи на проверки и одити. Аз също съм счетоводител, вещо лице, синдик и разни откъсани елементи и нагли адвокати постоянно се опитват да ме плашат. Познайте колко се плаша.
vaskovasko
Потребител
 
Мнения: 154
Регистриран на: 24 Мар 2010, 00:37

Re: заплаха с проверки

Мнениеот TheOldMan » 30 Юли 2019, 22:28

А вие имате ли от какво да се плашите при евентуална проверка? Ако не - да заповядат. Ще дойдат веднъж, ще дойдат два пъти, и на следващия път просто ще отсвирят досадника - имат си много по-доходни за проверка места от едно училище...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител
 
Мнения: 1591
Регистриран на: 08 Май 2008, 15:19

Re: заплаха с проверки

Мнениеот gudio » 04 Авг 2019, 12:27

TheOldMan написа:Ще дойдат веднъж, ще дойдат два пъти, и на следващия път просто ще отсвирят досадника - имат си много по-доходни за проверка места от едно училище...

Не бъди наивен. 8) ПО ВСЕКИ сигнал ще идват на проверка. До полудяване. Така хем отчитат буйна дейност и оправдават щата си, хем намаляват риска подалият сигнала да тръгне да се жалва "по-нагоре", че бездействат и не обръщат внимание на сигналите му.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител
 
Мнения: 3127
Регистриран на: 01 Мар 2006, 19:39


Назад към Виртуално деловодство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron