начало

Главният прокурор се самоизолира, има близък с COVID-19 Главният прокурор се самоизолира, има близък с COVID-19

ОТРАЗЯВАНЕ НА ТРУДОВ СТАЖ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ОТРАЗЯВАНЕ НА ТРУДОВ СТАЖ

Мнениеот veselalaw80 » 13 Яну 2020, 16:41

Здравейте! Интересува ме следното: Съществува необходимост от издаване на нова трудова книжка поради фактът че е изгубена. Съответно трябва да се издадат и нужните удостоверения от старите работодатели и въз основа на тях да се попълни стажа в новата книжка. Проблемът е че единият от работодателите /ЕООД/ е спрял да осъществява дейност още през 2013 г., но не е заличен търговец и не му е прекратена регистрацията. Не са предадени и никакви ведомости в НОИ. Осигуровки са внасяни редовно на работника и това се вижда в НОИ от ПИК кода. Понастоящем обаче управителят на фирмата е в Чужбина и е в невъзможност да издаде нужното удостоверение. Моля за съвети, къде се съдържат в ел. вариант тези години трудов стаж. В коя институция бих могла да получа информация, за да си докажа стажа. Много благодаря предварително.
p.s Аз съм колега - юрист, но работя в нотариална кантора и не ми е ясно как да процедирам.
veselalaw80
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Яну 2020, 16:28

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron