начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Горски път, върху земеделски парцел

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Горски път, върху земеделски парцел

Мнениеот dianakrumova » 20 Яну 2020, 19:47

Здравейте. Ще се опитам накратко да разкажа за моя казус. Земеделски производител съм и отглеждам животни. Имам сключен договор за наем на пасища с общината. За обработката на тези пасища получавах субсидии. Тази година обаче, през един от парцелите е прекаран път, за извозване на дървесина (не знам дали е законен или не). В следствие на което имам наложени санкции от ДФЗ. Звънях в горското стопанство, няколко пъти и от там не ми дават адекватен отговор(или "колегите са на терен" и няма кой да ми отговори). Не знам какво мога да направя в случая и към кого да се обърна. Ще се радвам ако някой ме насочи.
dianakrumova
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 20 Яну 2020, 19:26

Re: Горски път, върху земеделски парцел

Мнениеот teogeo » 21 Яну 2020, 23:55

dianakrumova написа:Здравейте. Ще се опитам накратко да разкажа за моя казус. Земеделски производител съм и отглеждам животни. Имам сключен договор за наем на пасища с общината. За обработката на тези пасища получавах субсидии. Тази година обаче, през един от парцелите е прекаран път, за извозване на дървесина (не знам дали е законен или не). В следствие на което имам наложени санкции от ДФЗ. Звънях в горското стопанство, няколко пъти и от там не ми дават адекватен отговор(или "колегите са на терен" и няма кой да ми отговори). Не знам какво мога да направя в случая и към кого да се обърна. Ще се радвам ако някой ме насочи.


Можете да проверите на кого е разрешено да сече в този район, за да прекара път през пасището до него. Оттам ще почне да се разплита кълбото. Не е сложно и страшно. Ако натиснете ДГС-то, те ще си кажат всичко.
Аватар
teogeo
Активен потребител
 
Мнения: 1550
Регистриран на: 15 Юли 2009, 22:28


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта


cron