начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Моля за съвет!!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Моля за съвет!!

Мнениеот milka_bg » 10 Мар 2020, 23:25

Здравейте имам син на 20 години,случи се нелеп инцидент с него и ще влезе в затвора за година и няколко месеца. Много се притеснявам за детето си,бих се радвала много ако ми отговорите на няколко въпроса. След делото колко време ще има за да си оправи багажа,има ли право на мп3 плеар или телевизор. И понеже му е за първи път дали ще е в затвора или затворническо общежитие,каква е процедурата при приемането му там. Моля ви искренно,много съм притеснена и объркана. :( :( <3
Последна промяна milka_bg на 10 Мар 2020, 23:50, променена общо 1 път
milka_bg
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Мар 2020, 23:22

Re: Моля за съвет!!

Мнениеот doondie » 10 Мар 2020, 23:40

Какво е станало? Няма ли вариант за условна присъда, ако деянието не е особено сериозно, съответно ако синът Ви е с чисто съдебно минало?

Нямам представа как стоят нещата в съда след ефективна присъда. Предполагам, че осъденият директно се отвежда в поправителната институция, в която ще изтърпява наказанието си. Затова багаж ще трябва да му донесат близките впоследствие или да си е приготвил предварително. А какви джаджи ще може да ползва вероятно зависи от режима на изтърпяване на наказанието.
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител
 
Мнения: 529
Регистриран на: 29 Юли 2017, 17:29
Местоположение: Плевен

Re: Моля за съвет!!

Мнениеот milka_bg » 10 Мар 2020, 23:49

Благодаря от сърце,все пак за включването,не може да мине с условна на 18ти е делото,надявам се да има поне седмица две докато присъдата влезе в сила,много ще ми липсва и много ще го мисля.. :cry:
Всяка информация и съвет ще е добре дошла за мен,благодаря много на всички!
milka_bg
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Мар 2020, 23:22


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта


cron