начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Общи условия за онлайн магазин за бижута

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Общи условия за онлайн магазин за бижута

Мнениеот mimozata » 14 Ное 2019, 14:12

Здравейте,
Дали бихте могли да ме насочите към някой адвокат или правна кантора, която да е специализирана в онлайн търговията. Свата въпрос за изготвяне на общи условия (условия за ползване) на онлайн магазин предлагащ бижута с кристали Swarovski. Имаме всички разрешителни и сертификати от Swarovski, за да предлагаме бижута с техните кристали. В момента имаме някакви общи условия, но те не са достатъчно пълни и най-вероятно не са добре издържани юридически. Бих ви била много благодарна, ако ми дадете някакви препоръки от фирми/лица, който са тясно специализирани в онлайн търговията и могат да ми помогнат с текущия казус.
Благодаря Ви предварително!
Поздрави,
Марина
mimozata
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 14 Ное 2019, 14:00

Re: Общи условия за онлайн магазин за бижута

Мнениеот katerinakuch » 24 Мар 2020, 18:49

Обърнете се към Адвокатската колегия в града, в който живеете или към Висшия Адвокатски Съвет. Може и към всяка друга Адвокатска колегия в страната. Тези институции ще Ви дадат насока и координати на специалист.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1162
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта


cron