начало

Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно Прилагането на абсолютната давност за заварени случаи ощетява кредиторите двойно

Въпрос за обезщетение за безработица

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Въпрос за обезщетение за безработица

Мнениеот npanayotov » 17 Сеп 2020, 15:11

Здравейте. Мисля да напускам работа и да се възползвам от пълното обезщетение за безработица, но не съм много наясно как това да стане. В момента съм на 3 трудови договора - един основен на 8 часа и два допълнителни - на по 2 часа. Освен това съм регистриран като самоусигуряващо лице на свободна практика, но дейноста ми е временно спряна.
Дали ще стане да напусна основната си работа по взаимно съгласие, а след това при допълнителните трудови договори да ме съкратят (с тях няма да имам проблем да ме съкратят ако поискам)? Съкращаването при допълнителен трудов договор на 2 часа основание ли е да взимам пълния размер на обезщетението?
npanayotov
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 17 Сеп 2015, 13:31

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron