начало

Гешев обсъди с украинския главен прокурор връщането на Брендо Гешев обсъди с украинския главен прокурор връщането на Брендо

Относно свободата на медиите!

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.


Относно свободата на медиите!

Мнениеот galian » 13 Яну 2019, 20:23

Какв се случва с младо момиче, което един човек публично оклеветява с позорни лъжи в медиите? След като се разбира,че всичко това е лъжа, вестниците се извиняват а въпросния човек ''може би'' след ''възможен '' съдебен процес и след една година ще понесе някаква финансова санкция. Но това по никакъв начин няма да върне изгубената чест и достойнство на опозорения . И така, питам аз, къде са организациите и институциите, които следят за нарушаване на човешките права и защита неприкосновенността на личността в интернет? Защото и за напред ще се случват такива неща във социалните меди , а санкции никакви? Защо няма комисия за защита на личните данни в интернет( не на потребителя), или до Брюксел трябва да се пита всеки път??

Благодаря!!!
galian
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Яну 2019, 20:15

Re: Относно свободата на медиите!

Мнениеот kalinasenov » 30 Юни 2021, 11:31

Как се разви въпросният казус, който визирахте или е просто примерен случай?
kalinasenov
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 30 Юни 2021, 11:22


Назад към e-Government


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron