начало

Съдът: Не може да се паркира върху всеки тротоар, правилникът за движение е загубил сила Съдът: Не може да се паркира върху всеки тротоар, правилникът за движение е загубил сила

Едно обаждане

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Едно обаждане

Мнениеот porihon » 26 Юли 2021, 16:49

Здравейте,
Мой близък роднина влезе в затвора преди 4 дни, но не ми се е обаждал. Доколкото разбрах ще е на Общ режим в затворническо общежитие от открит тип. Няма други близки и затова му дадох моя номер да ми звънне при първа възможност. Доколкото знам би трябвало да има право на обаждане, когато бъде преведен в затвора?! Няма вероятност той да не иска да ми звънне(това го изключваме)! Знам, че първо ще е изолиран от другите за около 14 дни, но през това време би трябвало да има право да звънне на роднина/близък. Има пари в себе си, тоест може да купи фонокарта.
Ще звънна в затвора, но не знам доколко ще ми помогнат и каква точно информация могат да ми дадат. В краен случай ще ходя на място. В тази връзка как да разбера графикът на посещенията в затвора?
Надявам се някой от вас да ми помогне, с каквото и да е било.
porihon
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Юли 2021, 16:23

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта


cron