начало

Радостин Василев напуска ПП със запис за служби, посолства и изпирането на страхуващия се Борисов Радостин Василев напуска ПП със запис за служби, посолства и изпирането на страхуващия се Борисов

регистрация в портала за електронно правосъдие

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.


регистрация в портала за електронно правосъдие

Мнениеот valentin_st » 26 Сеп 2021, 18:11

Хайде да премахнем опашките в съда като направим онлайн система. Какво може да се обърка?


Стигам до този етап. Като натисна бутона да потвърдя нищо не се случва. Натискам пак оранжевия бутон - пак същия прозорец, потвърждавам - и нищо.

Изображение

Форумът изрязва картинката, тук я цялата: https://i.imgur.com/xcTxnyq.jpg

Файлове не съм прикачал, само си попълних данните. Разбира се не съм чел документацията, първо пробвах с всички браузъри (Firefox, Edge, Internet Explorer). И ако не стане тогава може да търся документацията (ако има такава).

Инсталирах някаква джава, която инсталира други джави и общо взето положението е "съсипаха я тая държава".

Специално си инсталирах Windows 10 на виртуална машина заради електронния подпис (защото борбата за подкарване на електронния подпис под Линукс е по-епична и предпочитам да си спестя това преживяване за сега).

На главната страница има противоречива информация:

Регистрацията се извършва на място в някое от съдилищата, свързани с портала, чрез еднократно попълване на писмено заявление.


След като регистрацията става на място в съда на хартия защо има функция за регистрация на потребител с електроннен подпис? Има два метода или вторият метод (методът с електронен подпис) не работи, въпреки че изглежда наличен?
valentin_st
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 10 Яну 2017, 23:08

Назад към e-Government


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron