начало

Втори състав на ВАС отмени наказание на следователя Бойко Атанасов Втори състав на ВАС отмени наказание на следователя Бойко Атанасов

Какви са подводните камъни? Премерен ли е рискът?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Какви са подводните камъни? Премерен ли е рискът?

Мнениеот palata » 09 Окт 2021, 08:32

От коментар в сайт научих, че гражданин на Република България регистрира собствена куха ( не работеща - без да извършва дейност ) фирма с неговите лични данни и адрес с една единствена цел, а тя е: Закупуване на лизинг на личен автомобил нов от представителството на марката в България. Това шега ли е? Къде са подводните камъни при този случай ако е реален. За какво да се внимава? От какво можем да се опарим при такава замислена игра? Новият автомобил е по- добър от старият. Категорично изключвам такси и таксиметрови превози. Категорично изключвам товарни камиони.
palata
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 18 Ное 2017, 00:10

Re: Какви са подводните камъни? Премерен ли е рискът?

Мнениеот ivanov_p » 09 Окт 2021, 20:09

За какво да внимава кой, лизингодателя или лизингополучателя? Вие не знам с какво може да се опарите, но вероятно ще ви опарят с обсебване.
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 3656
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron