начало
Камарата на следователите: Общата ни цел е да се оздрави съдебната система Камарата на следователите: Общата ни цел е да се оздрави съдебната система

Въпрос относно изисквания за родителски коператив

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Въпрос относно изисквания за родителски коператив

Мнениеот vladib » 02 Окт 2023, 09:21

Здравейте искам да стартирам родителски кооператив.Имам 6 деца на възраст 10 години с работа за 3 астронимически часа и водене до училище, малко помощ за домашните , водене до Английски език и плуване.
Не е занималня и нямам финансово облаги.Имам помещение което ползвам безвъзмездно, приятел с авто школа ми дава за 4 часа помещенеито, понеже не го ползва във времето което аз искам да ползвам.
Въпросът е как да го регламентирам законово, нямам финасофи облаги на приятелски начала сме с няколко родители ще се сменяме в това начинание.
И ако дойдат данъчни какво им казвам.Търсих информация , единственото което намерих беше че"Няма законови изисквания за кооператив".Е как да няма- значи е незааконно ли?
Моля за съвет как да постъпя и да съм изряден законово?
Благодаря!
vladib
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Яну 2023, 17:50

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта


cron