начало
ВАС окончателно отхвърли жалба на бивша спецсъдийка, поискала преместване в Търговското отделение на СГС ВАС окончателно отхвърли жалба на бивша спецсъдийка, поискала преместване в Търговското отделение на СГС

майчинство и безработна

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


майчинство и безработна

Мнениеот Nickа » 11 Ное 2002, 22:31

Имам следния въпрос към вас:

Бременна съм в 6 месец, а съм вече близо 5 месеца без работа. Научих, че ако се регистрирам в Бюрото по труда като безработна, ще мога в продължение на една година след раждането на детето ми да получавам майчинство от Бюрото в рамките на 100 лв.
Обръщам се към вас с въпроса дали това е точно така.
Може ли някой да ми обясни по-подробно как стоят нещата или поне да даде линк към закона, където са обяснени. Ще ви бъда много задължена. Благодаря предварително.
Nickа
 

Re: майчинство и безработна

Мнениеот Таис » 12 Ное 2002, 15:38

Уважаема Nicka, защо просто не се обърнете към Бюрото по труда и да изясните въпроса на място?!
Желая Ви успех!
Таис
 

Re: майчинство и безработна

Мнениеот 777 » 14 Ное 2002, 22:21

Отидете в сайта на Министерство на труда. Там има една рубрика въпроси и отговори. Задайте своя въпрос и юристите на министерството ще Ви дадат отговор.
777
 


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта


cron