начало

МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади

Кръводаряване

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Кръводаряване

Мнениеот Стойчо Стойчев » 14 Ное 2002, 19:50

В момента в цялата страна тече кръводарителска кампания " Капка по капка-живот", която не се радва на особен успех, въпреки хуманната и цел. Дано не му се налага на някой да търси кръводарители за близки. Пред кръвните центрове е пълно с мургави събратя, които продават живот. кръводарителите в България са намалели драстично. Няма никакви стимули както за кръводарителите да дават кръв нито за работодателите, които са длъжни да пуснат дарителя минимум за два дни в платен годишен отпуск, като държавата не го компенсира за това.;
Смятате ли, че е разумно при кръводаряване да се опрощават здравните осигуровки които са за сметка на работника и тези за сметка на работодателя за примерно 6 месеца. Така и двете страни ще бъдат компенсирани и поне лицата наети на трудов договор и осигуряващи се ще имат някаква компенсация за жеста.
Стойчо Стойчев
 

Re: Кръводаряване

Мнениеот Стойчо Стойчев » 16 Ное 2002, 21:29

Обърнете внимание на темата, моля. Мисля, че си заслужава
Стойчо Стойчев
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта


cron