начало
ВАС потвърди наказание на прокурор за забавено дело, оправдал се първо със съда, а после със служители ВАС потвърди наказание на прокурор за забавено дело, оправдал се първо със съда, а после със служители

търся съмишленици

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


търся съмишленици

Мнениеот адвокат Станимир Христов » 15 Ное 2002, 01:34

Здравейте колеги, търся такива от вас, които са заплатили встъпителна вноска в по-високия размер, както сега той е 500лева, тъй като имат над 3 години трудов стаж. Става въпрос точно за такова основание, а не за юридически стаж.
Нека ми пишат тези от вас, които са на мнение че неправилно се прилага този критерий - трудовия стаж, и тези които желаят заедно да се опитаме да променим тази порочна практика.
Имам идея как да стане това, просто ми трябват съмишленици, с които заедно да го направим, тъй като очаквам някой проблеми които евентуално биха се опитали да ни спретнат тези от които това зависи и не ги устройва законовото положение.
Очаквам да ми пишете на посочения мейл и ще ви обясня по-подробно идеята си.
адвокат Станимир Христов
 

Re: търся съмишленици

Мнениеот ivi bell » 15 Ное 2002, 12:39

Но защо първо плащаш, а после търсиш основание да си искаш парите?Нещо не те разбирам.Защо си платил, след като имаш идея как да не плащаш изобщо?
ivi bell
 

Re: търся съмишленици

Мнениеот адвокат Станимир Христов » 15 Ное 2002, 23:37

Ами защото, ако не платиш толкова колкото ти искат, трябва да обжалваш отказ за вписване, а нали се сещаш колко време ще отнеме това, което ще отнеме и възможността да се практикува! Това е, иначе от самото начало съм против, но от разговорите си с отговорните за това лица, разбрах че на тях не им пука и ми казаха цитирам "никой не те кара да ставаш адвокат-ако искаш".
адвокат Станимир Христов
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта


cron