начало
Районен съдия става зам.-министър на икономиката Районен съдия става зам.-министър на икономиката

Новият Главен прокурор

Дискусии на тема съдебната власт в България


Re: новия главен прокурор

Мнениеот Скептичка » 14 Окт 2005, 13:12

Anonymous написа:Считам,че следващия главен прокурор ще бъде колегата А.Станков.
Той съчетава: младост,сопит,отлична подготовка /един от съавторите на номия НПК/интелегентен, уравновесен. ......Моля Вашите мнения за моя фаворит


Вашият фаворит не ми харесва, а за отличната подготовка просто не съм съгласна. Но, че е напорист - съгласна съм до такава степен, че просто думи нямам. Ако стане главен прокурор - то ще е и затова, че е контролируем.
Скептичка
 

hi

Мнениеот azz » 14 Окт 2005, 13:14

А какво ще кажете за Елеонора Николова - бившата кметица на Русе и бивш окр.прокурор на Русе! Мисля че има отлични качества!
azz
 

Re: hi

Мнениеот stefan28 » 14 Окт 2005, 13:16

azz написа:А какво ще кажете за Елеонора Николова - бившата кметица на Русе и бивш окр.прокурор на Русе! Мисля че има отлични качества!

Ами да Норчето е идеална за този пост!
stefan28
 

Мнениеот Опозиционер » 14 Окт 2005, 13:17

Само дето Норчето е откъм опозицията - дали ще я пуснат толкова лесно, а?
Опозиционер
 

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 13:19

Абе хора - вий в България ли живеете или .....?!?
Наслушах се на глупави предложения - криминоложката-социалдемократка, дето вече никой не я е чувал жива ли е или не, Корнезата, дето е специалист по ГРАЖДАНСКИ (а не казаталене) процес и какви ли още не!!!
Като знаете нравите тук, още отсега мога да ви кажа, че НЯМА ДА Е ЖЕНА! така че вариантите с Чинова, Дончева и т. н. - ОТПАДАТ! запомнете добре това! Не е нужно да си "човек от кухнята", а просто да следиш процесите и да направиш поне мъничко анализ! А. Александров, Панайотов и Р. Димов са кандидатите с най-много шансове! :x
Гост
 

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 13:23

Ето това е едно изказване, което звучи наистина убедително!Предлагам да разсъждаваме в насока-кой от тримата има най-солидно лоби във ВСС и би могъл да събере нужния брой гласове?!
Гост
 

Мнениеот Денят на майстора » 14 Окт 2005, 13:30

Приятен ден на всички дискутиращи, включително на живеещите в България. А главен прокурор ще бъде избран независимо от нас. Пък дали ще го познаем - ще видим :D
Денят на майстора
 

Re: новия главен прокурор

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 16:00

Anonymous написа:Считам,че следващия главен прокурор ще бъде колегата А.Станков.
Той съчетава: младост,сопит,отлична подготовка /един от съавторите на номия НПК/интелегентен, уравновесен, .Варианта с Т.Дончева отпада,.В случай,че тя загуби битката за кмет ,ще бъде поставена на стола на главния прокурор на Републиката.
Моля Вашите мнения за моя фафорит

Опазил ни Господ. Дано не Ви е колега, че имате много да наваксвате с правописа. А той ще следва да се сеща как се пишат мотиви. Ако има човек, тотално провалил се със съдебната реформа, това е А.Станков. Всъщност той във всичко се провали. Дори не можа, като останалите неуспели да стане посланик някъде...Това е един от многото правещи реформата, дето нито знаят какво искат да реформират, представа нямат как, за очаквиня резултат да не говорим. Отдавна в България не е имало такава карикатура за министър. Макар, че, време много, може и да го надминат...
Гост
 

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 16:07

az mislja 4e ste e Georgi Prot4ev ot GRudovo.
Гост
 

Мнениеот прокурору » 14 Окт 2005, 16:27

А какво ще кажете за Средкова :D достоен продължител на Филчев :oops: Мога спокойно да твърдя,че няма да е Панайотов,нито Александров.Дори може да се окаже някой,който изибщо не очаквате като Бойко Рашков например 8)
прокурору
 

Мнениеот rrr » 14 Окт 2005, 16:34

Няма да е лошо новият главен прокурор да е специалист по наказателно право, и дори да е работил в прокуратурата повечко в последните годинки, но се съмнявам, че ще има такава кандидатура-дано не съм прав.
rrr
 

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 16:38

Не пропускайте Герджиков - той отдавна има мерак и работи по въпроса... А и е от коалицията, която е на власт... Удобен е да се покрият някои неща от управлението на НДСВ....
Гост
 

до "човек от кухнята"

Мнениеот топ адвокат » 15 Окт 2005, 18:29

Ей,"човек от кухнята",много точни въпроси задаваш,човече,но не очаквай някой да ти отговори,защото тези,които знаят отговорите не влизат във този форум /с изключение на нас двамата/. Обаче,не е сигурно,че фаворита за поста на главен прокурор ще бъде избран, защото много политици се опасяват,че ще атакува НПК пред КС в часта му относно материалната компетентност на следователите. Иначе, визирания от теб фаворит е с по-добри карти от този,когото прокурорите ще номинират за поста! P.S. Единственото,което не разбрах е защо питаш какъв пост иска да заеме Филчев и кога да го заеме? Знам,че настоящия гл.прокурор иска да стане конституционен съдия преди изтичането на мандата му,но не мога да разбера каква връзка има това с новия главен прокурор?
топ адвокат
 

Мнениеот Гост » 15 Окт 2005, 19:06

Na vaprosa za6to Petkanov iska izbora da stane ot NS sled promeni v Konst. otgovorite mogat da badat naj - malko dva. Parvo za6oto tova ozna4ava 4e izbora 6te bade napraven ot upravliavo6oto mnozinstvo. A predvid koaliciata megdu BSP, NDSV I DPS moge da se gadae koia 6te e kandidaturata, t.e. na koia ot trite partii. Osven tova moge bi se celi da se pe4eli vreme.
Гост
 

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 08:48

Привет, колеги! Надявам се да продължим доскусиите по настоящата тема-всеки, който иска да сподели това, което знае по въпроса е добре дошъл :lol:
Гост
 

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 12:31

Готвача, къде е готвача?
Гост
 

hi

Мнениеот pistata18 » 17 Окт 2005, 12:35

А какво ще кажете за проф.Иван Сълов?
pistata18
 

hi

Мнениеот bibi » 18 Окт 2005, 09:10

Rano e o6te da se govori za nov gl.prokuror
bibi
 

Мнениеот Гост » 18 Окт 2005, 11:49

Хора, темата не е за възможните кандидати,а за този от тях, който има най-големи шансове!!!!!!!!!
Гост
 

hi

Мнениеот sssssss » 18 Окт 2005, 22:01

Единствено подходяща за този пост е Татяна Дончева!!!!!!! Въпросът е че няма да я изберат!
sssssss
 

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта


cron