начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Неприета поръчка от Бърза помощ с последвала смърт-какво да

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Неприета поръчка от Бърза помощ с последвала смърт-какво да

Мнениеот silentium » 22 Окт 2005, 09:45

Миналата година Бърза помощ в Казанлък пристигна на петото ми повикване...Отговаряха ми ту ,че не са таксиметрова служба,ту че не са комунални услуги и т.н.Имам разпечатка за проведените разговори,както и свидетели,които също са звънели преди мен-не бях в къщи...Когато дойдоха баща ми издъхна а в смъртния акт пише,че това е станало в болницата...Освен това той беше на хемодиализа,което изрично споменах при повикванията.Служителят неприел веднага повикването е уволнен-значи са гузни...Какво да правя?!?
silentium
 

Неприето повикване от Бърза помощ

Мнениеот cakowa » 22 Окт 2005, 18:01

Има възможност да се търси отговорност по НК за настъпила смърт при бездействие , но заслужава ли си нервите ?!!! Това едва ли ще върне баща ви .
cakowa
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 21 Окт 2005, 17:21

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:05

чл.123 НК - ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ!!!!!!
Гост
 


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта


cron