начало

Както „Лекс“ писа: Скоростното сваляне на карантината на премиера е без нормативно основание. Струва поста на шефа на столичната РЗИ Както „Лекс“ писа: Скоростното сваляне на карантината на премиера е без нормативно основание. Струва поста на шефа на столичната РЗИ

пробационна мярка - поправителен труд

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


пробационна мярка - поправителен труд

Мнениеот м.ник » 11 Ное 2005, 15:41

Моля помогнете
Имам следния случай:
наш работник е осъден на пробация - поправителен труд за срок от 1година.
За този период ние ще му отдържаме определен процент от трудовото възнаграждение - това добре, но съгласно чл.43 от НК времето през което той е осъден на пробационната мярка поправителен труд не се зачита за трудов стаж.
Моля кажете трябвали да му се внасят осигуровкии каква информация трябва да подаваме на НОИ.
Благодаря на отзовалите се.
м.ник
 

Мнениеот *** » 11 Ное 2005, 19:04

Трябва да му внасяте осигуровки - времето не се зачита за трудов стаж, но никъде не е казано, че не се зачита за осигурителен стаж. Има разлика между осигурителен и трудов стаж.
***
 


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron