начало

МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва

Светлин Михайлов

Дискусии на тема съдебната власт в България


Светлин Михайлов

Мнениеот питащ » 16 Ное 2005, 15:06

Знаете ли от коя групировка е Светлин Михайлов? Че му загледах врата в Стандарт и този въпрос живо ме заинтересува.
питащ
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 15:11

ти си голям п.ростак бе!
Светлин Михайлов ми беше "патрон" по време на съдебния стаж в СГС и е блестящ съдия. Тогава беше член на Търговската колегия! Той е един от малкото съдии, които трябва да се уважават
Гост
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 17:17

А някой знае ли къде може да се кандидадства за конфискувани БВМ-та?
Гост
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 17:30

Това, което пишете са пълни глупости. Всяко звено в съдебната система страда от липсата на елементарни неща, в т.ч. и на автомобили. Които работят в нея, знаят колко практически трудности създава липсата им.Що за глупави обобщения? Какво, да стоят конфискуваните автомобили, а следователите да няма с какво да посетят произшествие, прокурорите-да идат на такова. Поща се пренася, веществени доказателства, понякога съдебни състави заседават в Затвора /имаше и такива изключителни случаи от съображения за сигурност/. Какво идиотия е да се каже, че в това да ти се отпусне / вместо да гние!/ конфискуван / и то напълно законно!/ автомобил на определено звено в съдебната система, за да се върши работа с него, е толкоз греховно, та чак корупционно. що за глупости?
Гост
 

Мнениеот Салве » 16 Ное 2005, 18:13

А спомняте ли си, че ВСС отказваше да вземе решение за този джип, не си спомням добре, но първия път не мина, а следващия път кворумът обърна нещата, но Светлин Михайлов толкова много се натискаше за него, за джипа именно.
Салве
 

Мнениеот Bamby » 16 Ное 2005, 18:31

Да ви кажа честно, имам поглед върху "блестящия" съдия и мнението ми е, че едва ли е чист в този случай. Вярно е, че и съдебната система има нужда от служебни коли и няма нищо лошо съдиите да ползват такива, но за съжаление в този конкретен случай въпросите са повече от отговорите и отново ни поставят в неудобното положение да се защитаваме за очевидни корупционни схеми.
Bamby
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 18:48

Осрахме се пред цяла Европа. Това, че Светлин Михайлов е стъкмил една грозна и неморална постъпка в рамките на дребни закони и подзакони е ясно и на касапите. В правова държава обаче би извръкнал като тапа примерно по Чл.129 от Конситуцията за "действия, които накърняват престижа на съдебната власт" Очудва ме и друго - тъпотата на този висш магистрат с физиономия на мутра, да се изрепчи на немската машина, дано не е пак за сметка на изстрадалия ни народ.
Гост
 


Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron