начало

МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва

обезпечение

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


обезпечение

Мнениеот jullli » 11 Авг 2003, 21:03

колеги, дано не ви прозвучи елементарно...

Допуснато е обезпечинеи на бъдещ иск - възбрана на недвижем имот , която е вписана ; в срока определен от съда ще предявя иска.
Въпросът ми е : в исковата молба следва ли да посочи , че иска е обезпечен и въобще какво трябва да посоча в исковата молба в тази връзка ? необходими ли са някакви допълнителни искания ?

А може би , би следвало да се уведоми районният съд допуснал обезпечението, че иска е предявен в определения от него срок?
jullli
Младши потребител
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Юли 2002, 10:20

Re: обезпечение

Мнениеот njakoj » 19 Авг 2003, 17:05

В исковата молба не се посочва за допуснатото обезпечение.
Пред РС допуснал обезпечението се представя копие от ИМ (с вх.номер) и по възможност удостоверение, че е образувано дело.
njakoj
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron