начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

НА КОГО ПРЕЧИ НАЦИОНАЛНАТА СЛЕДСТВЕНА СЛУЖБА?

Дискусии на тема съдебната власт в България


Мнениеот gavra » 05 Яну 2006, 21:13

expertyt написа:Към sledovteliat:
Благодаря за Новогодишните благопожелания!
Не се вземай толкова на сериозно! Просто не си струва. Не мога да правя никакви умозаключения за твоя профисионализъм, поради простатата причина че не те познавам.
По скоро говорих за това, което е в полезрението ми. Както и де е. Май няма голяма полза да си чешем пръстите по клавиатурата в този пък и в други форуми.
Чао и успешен старт през Новата година!


Не е зле Вие да не се вземате толкова на сериозно! Обърнете внимание на факта, че дейността на всеки експерт е обслужваща разследването и правораздаването в по - общ порядък. Следва да покажете уважението си към хората - правораздавателните органи, които Ви дават "хляба", а не да се изживявате като "всичко знаещ" и "всичко можещ"! За Ваше съжаление не Вие сте последната инстанция, в която и да е област на правораздаването. Предполага се, че обладавате специални знания в съответната сфера, които знания са обект на "експлоатиране" от страна на разследващи, съд и прокуратура. Това Ви положение със сигурност води до чувство на неудовлетвореност, предвид факта какъв невероятен специалист сте, а какъв огромен океан от неуважение и недооценяване срещате! Как щяло, моля Ви се, та аз съм ...expertyt... и няма друг като мен!
gavra
Младши потребител
 
Мнения: 53
Регистриран на: 22 Окт 2005, 15:23

Мнениеот expertyt » 05 Яну 2006, 22:59

gavra написа: Следва да покажете уважението си към хората - правораздавателните органи, които Ви дават "хляба", а не да се изживявате като "всичко знаещ" и "всичко можещ"! За Ваше съжаление не Вие сте последната инстанция, в която и да е област на правораздаването. Предполага се, че обладавате специални знания в съответната сфера, които знания са обект на "експлоатиране" от страна на разследващи, съд и прокуратура. Това Ви положение със сигурност води до чувство на неудовлетвореност, предвид факта какъв невероятен специалист сте, а какъв огромен океан от неуважение и недооценяване срещате! Как щяло, моля Ви се, та аз съм ...expertyt... и няма друг като мен!

Многоуважаеми gavra, с голямо внимание прочетох Вашите прочувствени словоизлияния, въпреки това се затруднявам да разбера как стигнахте до извода, че се изживявам като "всичко знаещ" и "всичко можещ" и не се отнасям с уважение към правораздавателните органи. Бихте ли ми разясннили.
Ще си позволя да кажа още нещо: Това е Интернет- форум, а не съдебна зала или някакво място, където се провеждат действие по разследването, което ще рече,че всички участници тук са като обикновенни граждани и всеки може да изкаже мнението си свободно, па макар пиперливо.
Приятна вечер и добро настроение!
expertyt
Потребител
 
Мнения: 133
Регистриран на: 13 Авг 2004, 22:27

Мнениеот gavra » 06 Яну 2006, 19:43

[Многоуважаеми gavra, с голямо внимание прочетох Вашите прочувствени словоизлияния, въпреки това се затруднявам да разбера как стигнахте до извода, че се изживявам като "всичко знаещ" и "всичко можещ" и не се отнасям с уважение към правораздавателните органи. Бихте ли ми разясннили.
Ще си позволя да кажа още нещо: Това е Интернет- форум, а не съдебна зала или някакво място, където се провеждат действие по разследването, което ще рече,че всички участници тук са като обикновенни граждани и всеки може да изкаже мнението си свободно, па макар пиперливо.
Приятна вечер и добро настроение![/quote]


Тонът вече ми допада. Позата от горните писания, придружена с покровителствено отношение, което си позволяваш, провокира моето писание. Аз имам доста познати експерти и в професионалната си дейност съм имал и имам чудесни отношения с тях - професионални и приятелски. Не бих си позволил да нарека, който и да е експерт "сине" или "експертче". Подобни изрази не са свързани с някакъв своеобразен език и пиперливост, а символизират отношение към цяло съсловие. Присъединявам се към пожеланията за добро физическо и психическо здраве, които отправяш и дано втората част от същите не са някаква индиция за необходимост от помощ.
gavra
Младши потребител
 
Мнения: 53
Регистриран на: 22 Окт 2005, 15:23

Предишна

Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта


cron