начало
Официалният вестник на ЕС променя начина на публикуване на актовете на съда в Люксембург Официалният вестник на ЕС променя начина на публикуване на актовете на съда в Люксембург

Сертификат по език според европейската езикова рамка

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Сертификат по език според европейската езикова рамка

Мнениеот hakimaria » 31 Яну 2023, 14:26

Замислям се за отваряне на школа по чужди езици - английски, немски, испански…Ще имам ли право да издавам сертификати по чужди езици спрямо европейската езикова рамка от ниво а1 до с1, при положение, че имам фирма с регистрирана дейност чуждоезиково обучение. Благодаря предварително за отговорите.
hakimaria
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 31 Яну 2023, 14:11

Re: Сертификат по език според европейската езикова рамка

Мнениеот youresioure96 » 07 Юни 2023, 14:53

Отговорът на вашите въпроси може да зависи от конкретните правни и регулаторни изисквания на вашата държава и регион. За да установите точно какви права имате и какви сертификати можете да издавате за чужди езици, бих ви препоръчало да консултирате местни правни и образователни органи или адвокати, специализирани в тези области.

Бъдете готови да предоставите подробности относно вашата фирма, регистрираната дейност и плановете ви за обучение по чужди езици, тъй като тези фактори могат да имат значение за вашите права и възможности.
youresioure96
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 07 Юни 2023, 14:50


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта


cron