начало
Прокурорският син от Перник се споразумя и за условна присъда Прокурорският син от Перник се споразумя и за условна присъда

Изпълнително дело -Изпълнително дело -

Мнениеот georgi_ivanov » 03 Юни 2023, 13:11

Привет,

искам да попитам. Имам голямо задължение - просрочие по кредитна карта над 3 месеца и скоро ще ме дават на съдия изпълнител. Направих това задължение, защото взех кредити за емиграция в чужбина. При започване на работа в чужбина организирана престъпна група извършва подмолни действия зад гърба ми разпространяващи клеветнически факти и обстоятелства, които довеждат до моето уволнение - не по-късно от 1 месец след започване на работата някъде. Отделно, настройват всички около мене да ме атакуват, тероризират и тормозят с цел психясване да бягам сам от местата, където живея, защото не се търпи. На работа ме атакуват колегите с агресия, унижение, тормоз, обиди и клевети, като положението не се търпи меко казано и това влияе на работоспособността и производителността ми, което също съпровожда уволнения загуба на доход, загуба на трудов стаж необходим за пенсия и изхвърляне на улицата за незнам кой пореден път.
Отделно, се опитаха да ме убият в миналото с микровълново оръжие предизвиквайки рак.
Образувал съм дело срещу тях при съответните власти и в момента все още не им е ясна идентичността, за да мога да се защитя през системата на правосъдието. Може би властите ги знаят, но нищо не им правят.
В тази връзка моля, за съвет какво да правя:
1. Как да събера информация за това, което става? Подал съм молби по ЗЗЛД до всички възможни институции, където може да имат информация за това частно разузнаване, което ми ебава майката. На какво да се позова, за да получа информация?
2. Как да принудя властите да си свършат работата и заловят злосторниците? Дал съм им доказателства и си питат ушите и нищо не правят? Мога ли да направя дело в съда, където да им укаже съдът със силата на правото да си свършат работата? Нали ви е ясно, че докато не им наредят със съдебно решение никой няма да си свърши работата. Мисля, че единственият вариант е наистина да ги осъдя, за да вземат да си свършат работата. Аз съм добронамерен, но когато те оставят злодеите да правят каквото си искат страдам аз и докато не направят нещо по въпроса да ги заловят и разбият всичко това ще продължава до безкрайност.
3. Като ми тръгнат изпълнителни дела във връзка с просрочените кредити как да се защитя и да спра производството? Нали ви е ясно, че като започна пак работа някъде след 1 месец ще съм пак на улицата. Имам идея да си взема една камера и да я закача на дрехата си. Ще записвам всичко, което става около мене. Когато започнат поредните атаки с цел побъркване от колегите ми ще мога да докажа, че са ме тормозили, унижавали, поставяли в по-ниска позиция, фалшифициране на тренинг с цел после да кажат, че съм бил трениран, ама съм идиот и не мога да се справя с работата. Ще си намерят 99 причини да се опрадваят и изпълнят това, за което са ги вербували от частното разузнаване. Отделно, ако те освободят в изпитателен период работодателят не е длъжен да се аргументира защо те е освободил. Това е абсолютна вратичка за злосторниците да си постигнат целта. При освобождаване извън изпитателен период можеш да си потърсиш правата по съдебен път и да те върне съдът на работа по силата на закон, но в изпитателен период правото на работника да си потърси правата при освобождаване е неприложимо. Какво се прави в този случай и мога ли да се защитя по някакъв начин? Другият вариант, който си мислих е да започна бизнес,но частното разузнаване ще ми ликвидира бизнеса със сигурност щом правят така, че постоянно да си губя работата значи и бизнес ако имам ще направят същото.
Със сигурност съм щастлив, че нямам ипотеки и крупни заеми така,че щетите нанесени от злосторниците са лимитирани и все още има вариант да се оправи всичко по някакъв начин.

Ще се радвам за много подробно обяснение с инструкции как да се оправя с всичко това.

Благодаря предварително!
georgi_ivanov
Младши потребител
 
Мнения: 76
Регистриран на: 14 Мар 2011, 10:58

Re: Изпълнително дело -

Мнениеот sunshine_75 » 03 Юни 2023, 20:45

Потърсете помощ, ама не юридическа. Необходима Ви е консултация първо с психолог, после с юрист.
sunshine_75
Потребител
 
Мнения: 821
Регистриран на: 13 Окт 2004, 09:36


Назад към Изпълнително и обезпечително производство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron