начало
Прокурорският син от Перник се споразумя и за условна присъда Прокурорският син от Перник се споразумя и за условна присъда

Вещи лица по бракоразводно дело

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Вещи лица по бракоразводно дело

Мнениеот danna_ » 06 Юни 2023, 21:21

Механизма с използване на вещи лица по дела е порочен и счупен. Назначават се вещи лица за да установят конкретни въпроси предварително зададени, разбира се те установяват това което им е зададено. Механизма е счупен все едно отивате на ГТП и колата ви да не мине преглед. Аналогични примери, но при вещите лица сумите са в пъти по- високи. Две вещи лица струват 8000 лв естествено работят за плащат страна, който плаща той поръчва музиката. Как се борим за справедливост срещу алчните вещи лица и подкупните съдии. Винаги съм считал , че подкупи има по наказателни дела, но по бракоразводните са много повече. Стига се до там, че децата са дадени на един агресивен психопат и педофил, 5 годишно дете е присъдено на педофил след като съдийката игнорира всички данни за насилие и педофилия представени за този човек. Що за правосъдие е това , подкупно. Как се решава подобен казус.
danna_
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 19 Май 2023, 13:48

Re: Вещи лица по бракоразводно дело

Мнениеот hristev » 07 Юни 2023, 11:36

Няма как общо дете да се даде на баща-педофил, ако жената никога не е зачевала от баща-педофил.

Превенция му е майката.

/сарказъм разбира се.
hristev
Потребител
 
Мнения: 288
Регистриран на: 14 Юни 2022, 10:07

Re: Вещи лица по бракоразводно дело

Мнениеот danna_ » 07 Юни 2023, 14:12

Това, че си направил дете не изключва възможността да проявиш педофилия. Не е нормално бащата да не поглежда жени вече 2 години и да спи в едно легло с 5 годишното си дете. Има разбира се много други признаци сочещи за тази проява. Но присъждането става с подкуп и вещи лица.
danna_
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 19 Май 2023, 13:48


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта


cron