начало
52-ма кандидати за младши магистрати посочиха къде искат да работят след НИП 52-ма кандидати за младши магистрати посочиха къде искат да работят след НИП

Клевета и разпространяване на неверни факти

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Клевета и разпространяване на неверни факти

Мнениеот gabriel12 » 06 Юни 2024, 18:29

Имам голям проблем с няколко човека, които разпространяват клевети по мой адрес. Скоро научих, че се разпространяват и порно материали с лицето ми. Склонен съм да вярвам, защото тези хора имат за цел да ме унижат и злепоставят и биха направили нещо такова. Освен това забелязвам промяна в отношението на хората към мен. Понеже знам, че няма как материалите да са истински, но и не мога да стигна до тях, за да го докажа, се чудя дали може да се направи нещо изобщо.
gabriel12
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 06 Юни 2024, 18:10

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron