навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Бизнес

Петя Димитрова е новият председател на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България

2023-02-24 0

Петя Димитрова е новият председател на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България

Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на "Пощенска банка", беше избрана за председател на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България. Високото признание идва след като през последните няколко години г-жа Димитрова е заместник-председател на Управителния съвет на Гръцкия бизнес съвет в България. 

"Позволете ми да изкажа своята благодарност към членовете на Управителния съвет за високото доверие, което ми гласуват с този избор. Приемам председателския пост като признание и дългосрочен ангажимент към визията и целите за развитие на Гръцкия бизнес съвет и всеки един негов член. Обещавам, че ще продължа активната дейност на организацията за стимулиране на ползотворния диалог между институциите и бизнеса за успешното реализиране на най-добрите търговски и бизнес практики, така че да продължим да допринасяме за стабилното икономическо развитие в нашата страна и за поддържането на добрите взаимоотношения с нашите партньори", с тези думи г-жа Петя Димитрова се обърна към присъстващите и благодари за избора.

Гръцкият бизнес съвет в България е една от най-важните бизнес организации в страната, в която членуват водещи български компании, както и представители на гръцкия и кипърския бизнес у нас.

Председателството на г-жа Димитрова става факт броени дни след като финансовата институция беше отличена като "Топ работодател" (Top Employer) в България със сертификат от международния независим Top Employers Institute. "Пощенска банка" получи отличието за своята иновативна визия и високи стандарти в прилагането на световно утвърдени работодателски практики в управлението на човешките ресурси, грижата за хората, условията на труд, програмите за личностно и професионално развитие на служителите и др.

 
за 55%  против 45%  727 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума