навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Финанси

Финансиране на бизнеса 2023+

2023-03-07 0

Финансиране на бизнеса 2023+

Всичко, което трябва да знаете за възможностите за финансиране на бизнес проекти през 2023-та и следващите години. Ако всичко върви по план, 2023-та ще бъде годината с най-много покани за финансиране на проекти и идеи чрез програмите за безвъзмездна помощ.

Ако всичко върви по план, 2023-та ще бъде годината с най-много покани за финансиране на проекти и идеи чрез програмите за безвъзмездна помощ. Ще се появят и нови финансови инструменти, достъпни през банките и фондовете за рисков капитал. Как българските фирми да се възползват максимално от тези възможности?

На 4 април от 09:00 ч. в "Интер Експо Център", гр. София, всеки, който търси финансиране за свои инициативи, ще може да научи:

• Какви финансови ресурси ще има за бизнеса през тази и следващите години от европейски програми, кредитни институции и фондове за дялов капитал?
• За какво точно се дават средства в неговата област на интерес?
• Как да се информира навреме и как да се подготви за бъдещи инвестиции?
• Как и в какви проекти може да участва?
• Отговорите на конкретни въпроси, които го вълнуват – на място и директно от експертите и финансиращите органи.

Подготвили сме богата програма, която можете да видите тук.

Събираме на едно място представители на банки, фондове и управляващи органи на европейски програми, наред с експерти с практически опит при подготовката и управление на проекти, за да споделим с Вас възможностите за финансова подкрепа през тази и следващите години.

По време на събитието консултантите на Fininfo.BG ще предоставят безплатни индивидуални консултации на специално обособен за целта щанд. Ще можете да се консултирате с тях лично за всичко, което ви интересува, а най-ценен остава “живият контакт“ с нови и настоящи партньори по време на  нетуъркинг – паузите. Така, че не се колебайте и

Събитието е насочено към всички собственици на бизнес в България, независимо от сферата на дейност. Ще се радваме да споделите тази покана с ваши колеги и партньори, както и с други заинтересовани от темата.

При нужда от допълнителна информация се свържете с нас на: info@fininfo.bg или info@finansiranenabiznesa.com, както и на сайта на събитието – Финансиране на бизнеса 2023+.

за 90%  против 10%  300 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума