навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

Генераторите Honda - компактни, леки и надеждни

2023-09-05 0

Генераторите Honda - компактни, леки и надеждни

Напишете в Google "генератор за ток" и голяма част от резултатите от търсенето ще бъдат от марката Honda. Избираме ли такъв продукт, редно е сами да си дадем сметка къде и как ще го използваме. 

При захранване на индустриално оборудване и извънредни ситуации заложете на генератор с голяма издръжливост. Имайте предвид, че ниското качество на електричеството в дългосрочен план ще намали експлоатационния цикъл на вашия уред. Екипирани с легендарния 4-тактов двигател GX, иновативните генератори за ток Honda са надежден източник на висококачественно захранване. Мощни, практични и лесни за транспортиране, те функционират и в най-суровата среда.

Важен фактор е категорията на натоварване на уреда - резистивна, реактивна или електронна. Към първия вид се числят най-вече домакинските уреди - осветителни тела, тостери, електрическите печки и др. За тях е характерна стабилна консумация на енергия, неизискваща допълнителна мощност при стартиране. При реактивното натоварване е необходима допълнителна стартова мощност и далеч по-малко енергия след старта на електродвигателя. Към тази категория се числят електроуредите, хладилниците, фризерите и климатиците, както и инструменти като триони или бормашини. 

Към категорията на електронните натоварвания спадат най-вече аудиовизуалната техника и компютрите. Те са доста чувствителни към качеството и стабилността на електроенергията. 

Генераторите Honda са и изключително тихи. За всяко увеличение с 10 децибела, нивото на шум е 10 пъти по-високо, но за ухото звукът е само двойно по силен. Например генератор, който работи на 70 децибела, е двойно по-шумен от функциониращ на 60 децибела според данните от етикета. 

Генератори за ток Honda можете да купите на място в най-близкия шоурум на "Бултрако Моторс", оторизиран дилър на марката в страната, както и да поръчате онлайн, в електронния магазин на компанията - bmeshop.bg.

 
за 57%  против 43%  70 гласували