навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Honor спечели 36 медийни награди на IFA 2023

2023-09-11 0

Honor спечели 36 медийни награди на IFA 2023

Световната технологична марка Honor показа най-лекия и тънък сгъваем навътре смартфон, Honor Magic V2, и нова концепция за сгъване навън - Honor V Purse на изложението IFA 2023 в Берлин, Германия. Тези нови сгъваеми смартфони предоставят безкрайни възможности за стил и себеизразяване. Множество водещи глобални медии нарекоха и двете предложения "Най-доброто от IFA" тази година и по този начин признаха иновативното инженерство, устойчивост и водещата физично-гитална (phy-gital) концепция на HONOR в сферата на сгъваемите устройства.

Тази година Honor получи общо 36 награди от медии в резултат на участието си на IFA 2023. Honor V Purse получи наградата "Най-доброто от IFA 2023" на Android Headlines. Медията коментира, че "Honor V Purse не е просто телефон, а модно изявление и покана за по-нататъшен разговор. Това беше едно от най-интересните представяния, които сме виждали на IFA 2023." GSMArena също похвали концепцията на дизайна на Honor V Purse и каза, че „това всъщност е много усъвършенствано устройство...винаги оценяваме, когато една компания мисли извън шаблона".

Най-лекият и тънък сгъваем навътре смартфон Honor Magic V2, който Honor представи за първи път в световен мащаб, също привлече много внимание. Honor Magic V2 получи наградата "Най-доброто от IFA 2023" на TechRadar: "Не много устройства успяват да накарат останалите да изглеждат демоде, но Magic V2 съумява да направи точно това в момента, в който го хванете в ръката си, и напълно заслужено е достойният победител на тазгодишните награди". Honor Magic V2 също спечели място в наградите "Най-доброто от IFA 2023" на XDA-Developers благодарение на нововъведенията, които носи на пазара на сгъваеми устройства. "Това е най-тънкият сгъваем смартфон в света досега – по-тънък е дори от iPhone 14 Pro Max, когато е сгънат – и също така е по-лек."

за 58%  против 42%  40 гласували