навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Бизнес

Шеф Лора Найденова откри новата мултифункционална зала "София Мел" с кулинарна демонстрация

2023-11-08 0

Шеф Лора Найденова откри новата мултифункционална зала

На 8 ноември се състоя официалното откриване на новата мултифункционална зала "София Мел". Помещението разполага със съвременна техника, напълно оборудвана кухня и гъвкав капацитет, което го прави подходящо за организиране на конференции, лекции, кулинарни демонстрации и тиймбилдинги. Специален гост по време на празничното събитие беше кулинарната звезда Лора Найденова, която представи пред гостите вкусни и атрактивни печива, приготвени на място.

"Изключително развълнувана съм да открием мултифункционална зала "София Мел", която ще бъде на разположение за провеждане на събития от най-различно естество – от кулинарни демонстрации до лекции и семинари. Нашите експерти са готови да посрещнат първите гости на залата, които ще получат качествени услуги и професионално отношение. Вярвам, че новото ни помещение ще сплотява хората така, както продуктите на "София Мел" го правят вече няколко десетилетия." – сподели Весела Пеева, Маркетинг Мениджър на "София Мел".

Зала "София Мел" е с капацитет до 90 конферентни места и до 20 души за кухненската част. Кухнята е снабдена с модерно оборудване, което позволява приготвянето на разнообразни печива и сладкарски изделия. На разположение ще бъде и технологът Емилия Николова, която има дълъг професионален опит в мелничната и сладкарската промишленост, както и близо 20 г. стаж в областта на хлебопроизводството. Тя ще предава своите умения на наемателите и ще се грижи за безопасността при използването на оборудването.

Освен че ще бъде отдавана под наем за външни събития, в зала "София Мел" ще бъдат провеждани курсовете от Академия "Изпечи с любов" за любители пекари, които искат да развият своите умения в създаването на печива. Курсистите ще научат какви са основните видове тесто и ще могат на място да приготвят рецепти в рамките на 5 часа. Обученията са разделени за начинаещи и за напреднали, като се организират тематични курсове с рецепти за коледни бисквити, козунак и курабии. Всички желаещи да участват в Академия "Изпечи с любов" могат да се регистрират на сайта на "София Мел".

Мултифункционалната зала се намира на много комуникативна локация - в близост до Сточна гара, на ул. "Павлина Унуфриева" 4.

за 28%  против 72%  43 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума