навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

Oxford, но за мотористи!

2023-11-28 0

Oxford, но за мотористи!

Представяме британска марка с близо 50-годишна традиция в производството на екипировка мотоциклетисти и велосипедисти и, или просто за любители на живот сред природата

Близо половин век британската компания Oxford Products Ltd (OXFORD) създава специално за почитателите на мотоциклетизма висококачествени и изключително практични защитни облекла, екипировка, аксесоари, инструменти и препарати за поддръжка. Широката гама от нейни продукти включва всичко, което ще улесни вълнуващия живот на моториста – от ключодържателя, до всякакви видове кори и протектори, та чак до покривалото за самата машина. Необходими са ви водоустойчива раница, чанта за резервоар и моточанта за крак, както и ръкавици, шал и боне? Ще ги откриете в най-близкия шоурум на Honda в страната (дилърствата на марката предлагат и Oxford) или в официалния електронен магазин на "Бултрако Моторс"
Британският производител е познато име в съответните среди, а многообразието от продукти, които изработва, е повече от удивително – от протектори и водоустойчиви гащеризони за мотористи, до козметика за поддръжка на екипировка (вкл. и спрейове за почистване на визьори), инструменти за почистване на вериги, ръкохватки за подгрев, практични калъфи за документи, че дори и чанти за каски, та даже и импрегниращи спрейове. Да не забравим да споменем и мотоякетата и мотопанталони. Често приключенският живот на две колела е изпълнен с непредвидени ситуации, та в този смисъл – в пек и зной, в огън и порой, продуктите на Oxford винаги влизат в употреба и спасяват. 

Изделията на тази марка се отличават с онази находчива практичност, която ни кара да се влюбим в тях, дори въобще да не припарваме до мотоциклет, а просто да обичаме разходките сред природата - многоцветните бандани със закачлив принт не са просто моден аксесоар. Изработени от високотехнологични материи, те си имат различни функции – затоплят или охлаждат, пазят от вятър, а някои модели -  и UV лъчи. 

Вместо заключение ще споменем, че при проектирането на аксесоарите Oxford се прилагат съвременни компютърни технологии, 3D принтиране и всеки продукт е тестван в собствената им лаборатория.

за 54%  против 46%  123 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума